esmaspäev, 28. jaanuar 2013

Tiigri Tegija ja riistvara - mälu ühikud ja põhiplokk

Kõigepealt aitame oma koolil Tiigri Tegijaks saada:
Tiigri Tegija on Tiigrihüppe Sihtasutuse kaalukaim tunnustus koolile ja õpetajale, et esile tõsta neid, kes on teistele eeskujuks kaasaegsete õppemeetodite ja tehnoloogiate kasutamises. Oleme esitanud Pärnu Vanalinna põhikooli kandidaadiks. Kuna parimate väljaselgitamisel on oluline osa ka õpilaste arvamusel, siis palume teil vastata lühikesele veebipõhisele küsimustikule. Arvesse lähevad vastused, mis on esitatud hiljemalt 31. jaanuaril kl 23.59.

Küsimustikud on väga lühikesed ja täitmine võtab aega mõned minutid.Küsimustik õpilastele asub siin:http://www.eformular.com/tiigrihype/tiigrikool-opilane.html
Väikeste ülesannete tabel sai täiendust ja selle põhjal läksid esimesed hinded eKooli - hindeid on igasuguseid.
Kui mõnda ülesannet parandad siis saada selle kohta kiri vainotuisk@gmail.com.
Kordamiülesannetest ja blogipostitustest selgus, et arvuteid on teil aastaga juurde tekkinud, eriti on tahvelarvuteid rohkem kui mullu (seda ka tänu Jõuluvanadele). Paljud soovivad sülearvutit ning tahvelarvutit, mitte lauaarvutit - seda näitab ka arvutite ostu statistika, detsembris osteti Eestis tahvelarvuteid rohkem, kui sülearvuteid.
Kirjutasin kommentaare nii GoogleDocs-i kordamisülesannete failide juurde kui ka blogipostituste juurde (mitte kõigile).



Tänane uus teema on Riistvara - mälu ühikud ja põhiplokk.
Tutvume arvuti mäluga ja riistvara selle osaga, mis asub arvuti korpuses e põhiplokis.
Niisiis ülesanded:


  1. Lisa oma ajaveebi uus postitus oma viimase nädala tegemistest. Kindlasti lisa pilt mõnest sündmusest milles ise osalesid ning kasuta teksti ilmestamiseks kujundust.
  2. Tutvu Moodle-s 2. teemaga: Riistvara - mälu ühikud ja põhiplokk. Proovi enesekontrolli teste.
  3. Valmistu hindeliseks testiks järgmisel tunnil samas Moodle keskkonnas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar