esmaspäev, 11. veebruar 2013

Andmete kandmisest ja sisestamisest - sisendseadmed

 Esimese testi hinded on nüüd eKoolis. Kui keegi soovib oma hinnet parandada siis seda saab teha peale tänase uue teema testi lahendamist.  Helen ja Marten peavad selle kindlasti tegema.
Joonasel on ajaveebis viimane postitus 7. maist 2012!


Tänaseks tunniks tuli kirjutada uus blogipostitus andmekandjate kasutamisest. Need, kellel see tehtud oli, oli postitus sisukas aga kahjuks oli neid, kes selle ära tegid siiski vähemus.
Huvitav oli lugeda erinevatest probleemidest, kogemustest ja juhtumistest arvutis andmete haldamisel. Eks elus ettetulevatest probleemidest ongi kõige parem õppida.
Kui andmekandjatega on probleeme siis soovitan alternatiivina kasutada nn andmete "pilves" hoidmist. Oleme kasutanud GoogleDocs-i (GoogleDrive) aga samalaadsed on veel nt DropBox, Box, iCloud, SkyDrive jne.
Postitustes oleks võinud rohkem kasutada oluliste asjade esiletoomist, mida ma olen üritanud teile pea iga postituse juures meelde tuletada. Eks ma jätkan seda kuni asi toimima hakkab.

Tänasel tunnil teeme kõigepealt Moodles ära testi hindele andmekandjatest.
Seejärel räägin uuest teemast Sisendseadmed. Selle teema järel tuleb lahendada ära Test enesekontrolliks jällegi Moodle keskkonnas.
Hindeline test sisendseadmete kohta tuleb teha järgmisel tunnil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar